När bostadsrätten är din arbetsplats

Handla

Du har ett företag online, driver en webbshop, och jobbar hemifrån. Eller så är drömmen att jobba hemifrån din lägenhet. Om du äger en bostadsrätt är det smart att verkligen ta hand om den. Så att både din bostadsrätt och tiden du lägger ner på ditt arbete ger bra avkastning.

Satsa på helhetslösning för fastighetsförvaltningen

Att driva en fastighetsförening tar tid. Samtidigt är din bostad en viktig tillgång, så du vill ju att allt ska skötas så bra som möjligt. Om fastigheten sköts om väl, både praktiskt och ekonomiskt, så kommer också din lägenhet att stiga i pris. Det tar dock ganska mycket tid att sitta i en bostadsstyrelse och vara ansvarig för olika delar av skötseln. En smart lösning är att överlåta ekonomisk och teknisk förvaltning åt Nabo, som har tusentals nöjda kunder över hela landet. De tar hand om både ekonomi, juridik, den praktiska skötseln och den tekniska förvaltningen. Så kan du fokusera på ditt företag, samtidigt som bostaden ökar i värde.

Driva webbshop

Att driva en webbshop är ett smart sätt att kunna arbeta hemifrån, eller varifrån du önskar. Det tar tid att bygga upp ett onlineföretag, särskilt en webbshop. Det svåraste är att få besökare. För att marknadsföra din e-butik kan du skapa en Youtubekanal där du visar dina olika produkter. Du ska inte göra filmer om själva produkterna, snarare hur man kan använda produkterna. Om du till exempel säljer bildelar, så kan du göra filmer där du visar hur man installerar olika bildelar. Alltså skapa filmen som ger svar på frågor som folk har. Då kommer kunderna att upptäcka dig på Youtube och sedan klicka sig vidare till din webbshop. Det spelar ingen roll vad du säljer i din e-butik: skapa en kanal kring just dina produkter och tjänster. Att driva en webbshop hemifrån bostadsrätten har flera fördelar: ingen pendling, du kan göra avdrag för kontoret och bestämmer över din egen tid. Genom att äga din bostadsrätt och sköta den väl, får du inte bara inkomst från ditt onlineföretag.